Werkplaats.

Perfectie tot in de details.

Onze medewerkers zijn dankzij intensieve opleidingsprogramma‘s en permanente bijscholing uitermate bekwaam. Wij bieden service van premium-kwaliteit volgens internationale BMW normen. Gecombineerd met originele BMW onderdelen vindt u bij Motor Houtrust het optimale pakket voor u en uw BMW. Ook voor het beste advies bent u bij ons op het juiste adres. We denken graag met u mee.

Werkplaatsplanner

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van BMW is de werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt direct uw wensen kenbaar maken, want er zijn nooit wachtenden voor u. Dat maakt een werkplaatsafspraak plannen erg gemakkelijk.

Schadeherstel

Schade of een ongeval met de motor is iets wat niemand wilt, maar wij helpen u graag zo snel mogelijk de weg op. Daarom hebben wij een schade-expert in huis die uw schade zo snel en goed mogelijk kan afhandelen. We regelen alles van A tot Z met uw verzekeringsmaatschappij en zorgen dat uw motor weer met originele BMW onderdelen de weg op kan. Voor een voorspoedige afhandeling is het noodzakelijk om een schadeformulier op te stellen ter plaatse.

Pechhulp 24/7

Wie een nieuwe of Premium Selection BMW motorfiets aanschaft, ontvangt automatisch de BMW Motorrad Service Card. Daarmee bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van hulpverlening bij pech. Service Card niet bij de hand? Bel dan gratis:
Vanuit Nederland: 0800-0344
In het buitenland: +31 880 357344