Financiële diensten.

Eerst uitkiezen. Daarna de financiën regelen.

Favoriete BMW motor uitgekozen? Bespreek dan ook meteen met de verkoopadviseur de mogelijkheden van leasing of financiering. De financiële diensten van BMW Financial Services zijn net zo betrouwbaar als uw motor. Lees op deze pagina alvast wat deze producten en diensten inhouden.

Financieren

Privé financieren

Een nieuwe of gebruikte BMW motorfiets rijden. Met de zekerheid van een vaste rente en looptijd. En tegen aantrekkelijke, vaste maandlasten. Duidelijkheid staat voorop bij BMW Private Finance. Wij maken graag een passend voorstel voor u!

Zakelijk financieren

Niet alleen particulieren kunnen hun motorfiets bij ons leasen of financieren. Ook voor de zakelijke BMW rijders hebben we aantrekkelijke opties. De BMW motorfiets staat op de bedrijfsbalans. U profiteert dus direct van de fiscale voordelen. Wilt u de maandlasten verlagen? Dat kan met een aanbetaling en/of slotsom. Rente en looptijd staan vast. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij maken graag een passend voorstel voor u!

Leasen

Privé leasen

Zorgeloos genieten van een nieuwe BMW motorfiets. Nooit onverwachte kosten. En na afloop levert u de motorfiets gewoon weer in. Met BMW Private Lease regelen we alles voor u. De ideale oplossing als u kiest voor gemak en zekerheid. Wij maken graag een passend voorstel voor u!

Zakelijk leasen

U heeft geen administratieve rompslomp en u profiteert van optimale service en gemak. Want met BMW Operational Lease regelen we alles voor u. Zo kunt u zich bezighouden met uw onderneming. U rijdt een nieuwe BMW motorfiets voor een vast bedrag per maand. De motorfiets staat niet op uw bedrijfsbalans, waardoor u meer ruimte heeft om te investeren. Bij het maandbedrag zijn bijna alle kosten inbegrepen. Wij maken graag een passend voorstel voor u!

Verzekeren

Verzekeren bij BMW Motor Cover

Met de all-risk BMW Motor Cover verzekering gaat u goed verzekerd op weg. We bieden een uitstekende dekking tegen een aantrekkelijk tarief. Wordt uw motorfiets gestolen of total loss verklaard? Bij een nieuwe motorfiets vergoedt BMW de eerste 5 jaar na aanschaf de nieuwwaarde. Bij een motorfiets uit de Premium Selection, krijgt u de eerste 3 jaar na aanschaf de aanschafwaarde terug. Bovendien geldt er geen eigen risico wanneer je schade laat herstellen door ons. Uw premie berekenen doet u heel gemakkelijk via onderstaande knop.

De voordelen

- All-risk verzekering (WA + volledig casco)
- 3 jaar nieuwwaardevergoeding of 2 jaar aanschafwaardevergoeding
- Geen eigen risico bij schadeherstel door Motor Houtrust
- Schadeherstel met originele onderdelen
- Gratis vervangend vervoer
- Accessoires kosteloos meeverzekerd tot €1.250,-