Vacature Verkoper motorfietsen

Showroom verkoper motoren, accessoires, kleding, verhuur motoren

Motor Houtrust is de BMW Motorrad dealer voor Den Haag en omstreken. Wij hebben klantentevredenheid op nummer één staan en de ambitie iedere motorrijder kennis te laten maken met BMW Motorrad. Wij zijn op zoek naar een Motorfiets Verkoper, je bent het aanspreekpunt in de showroom voor verkoop van motoren, verhuur en van alles dat erbij komt kijken.

Zo ziet jouw functie van Verkoop Adviseur eruit
Als Verkoper bij Motor Houtrust ontvang je de klanten in de showroom. Je kan de klant veel vertellen over nieuwe en gebruikte motoren en maakt offertes. Je helpt mensen een proefrit te maken of we verhuren een demo voor meerdere dagen. Je adviseert tevens over accessoires en kleding. Na de verkoop bestellen we de motor of maken we een werkorder voor het klaar maken. De verkoper taxeert een eventuele inruiler en zet de gehele transactie om in een factuur. Als laatste stap lever je de motor af.

Wij zoeken
Wij zoeken een nieuwe collega die behulpzaam, zorgvuldig en sociaal is en daarnaast kijk heeft op motoren. Je hoeft geen techneut te zijn maar je moet wel begrijpen wat de bepaalde technieken betekenen voor onze klant. Uiteraard verwachten we ook dat je commercieel inzicht hebt.  

Kortom
Wij hebben een heel uitdagende baan in een ontzettend leuk bedrijf. Werken voor een prachtig merk met sympathieke collega’s aan een mooie carrière. Stuur ons direct een CV of kom spontaan eens informeel kennis maken met ons bedrijf.

Wat wij concreet van je vragen:

• heb je een rijbewijs A of bent daar mee bezig;

• je hebt ervaring in de motoren of al actief gewerkt als verkoper in de autobranche;

• je hebt een beetje affiniteit met techniek, maar vooral met motoren en bij voorkeur BMW;

• zeer goede omgang met een diversiteit van mensen; 

• woon je in of vlakbij Den Haag.

Heb je interesse in deze functie stuur dan een e-mail met jouw gegevens naar arnold@motorhoutrust.nl of neem telefonisch contact op via 070-3177177