Kleding.

Klaar voor vertrek.

BMW Motorrad biedt veel meer dan alleen fascinerende motorfietsen. Bij Motor Houtrust vindt u ook de bijpassende kleding van premium merken. Niet alleen om veilig van A naar B te rijden, maar ook om er nog eens goed uit te zien. BMW Motorrad legt nieuwe maatstaven aan op het gebied van functionele motorkleding. Of u nu houdt van leder of juist de voorkeur geeft aan een combinatie van geavanceerde textielweefsels. In ons programma vindt u ook hoogwaardige helmen, eigentijdse laarzen en leuke accessoires. Naast BMW Motorrad kleding verkopen we ook de merken Rukka, Macna, Schuberth en Nolan. De keuze is enorm, u zult zeker slagen.

BMW MOTORRAD COLLECTIES 2023

PASSION FOR EVERY DAY

Ons enthousiasme voor motorfietsen kent geen grenzen. En met dezelfde hang naar perfectie ontwikkelen en maken we BMW Motorrad kleding. Deze combineert functionele materialen met draagcomfort. en combineert kwaliteit met authentiek design. Dat voelt onderweg goed aan en ziet er naast de motorfiets goed uit.

Rukka

Van ontwerp tot eindproduct. Rukka laat geen detail ongezien voorbij gaan voor het beste resultaat. Alle materialen worden uitvoerig getest door leverancier en Rukka voordat het in productie gaat. Rukka zorgt ervoor dat hun kleding onderworpen wordt aan alle weersomstandigheden door motorrijders zelf. De manier hoe zij Gore-Tex doorontwikkelen in elk kledingstuk is ongekend. Rukka mag zichzelf daarom met recht een premium merk noemen.

Schuberth

Head protection made in Germany: dat is Schuberth. Schuberth maakt sinds jaar en dag al helmen voor de overheid en sport en sinds 1954 is deze technologie er ook voor u. Perfecte pasvorm, uitstekende geluidsbescherming en lichtgewicht helmen zijn de kenmerken van een Schuberth helm. Bijna alle modellen, kleuren en maten hebben we op voorraad. Ervaar nu dus zelf de uitstekende kwaliteit! Op veiligheid zijn immers geen concessies mogelijk.