VACATURE SERVICE ADVISEUR (M/V)

Werkplaats receptionist

Motor Houtrust is de BMW Motorrad dealer voor Den Haag en omstreken. Wij hebben klantentevredenheid op nummer één staan en de ambitie iedere motorrijder kennis te laten maken met BMW Motorrad. Wij zijn op zoek naar een Service Adviseur, je bent het aanspreekpunt voor de klant en vertaald zijn wens naar een werkorder voor de monteur.

Zo ziet jouw functie van Service Adviseur eruit
Als Service Adviseur bij Motor Houtrust ontvang je de werkplaats klanten. Je inventariseert de behoeften, adviseert eventueel meerwerk, maakt de planning en werkorder voor de monteur. Uiteindelijk factureer je de werkzaamheden en draagt de motor weer over aan de klant. Kortom, je bent de schakel tussen klant, BMW en je collega’s in de werkplaats.

Wij zoeken
Wij zoeken een nieuwe collega die goed kan communiceren, goed luisteren en praktisch vertalen. Je moet ook zorgvuldig zijn zodat de monteur het juiste doet en de klant weet wat hij betaald. Daarnaast moet je wel affiniteit met motoren hebben en een beetje gevoel voor de techniek. Stressbestendig zijn is een voorwaarde, in het hoogseizoen moeten we alle zeilen bijzetten om alle klanten goed te kunnen helpen, in de winterperiode concentreren we ons op het binnenhalen van werk en voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Kortom
Wij hebben een heel uitdagende baan in een ontzettend leuk bedrijf. Werken voor een prachtig merk met sympathieke collega’s aan een mooie carrière. Stuur ons direct een CV of kom spontaan eens informeel kennis maken met ons bedrijf.

Wat wij concreet van je vragen:

• heb je een rijbewijs A en B;

• je hebt ervaring met front- of backoffice in een garagebedrijf of vergelijkbaar;

• je hebt affiniteit met techniek, vooral met motoren en bij voorkeur BMW;

• zeer goede omgang met een diversiteit van mensen; 

• woon je in of vlakbij Den Haag.

Heb je interesse in deze functie stuur dan een e-mail met jouw gegevens naar arnold@motorhoutrust.nl of neem telefonisch contact op via 070-3177177