DE BMW R 1250 GS ADVENTURE ULTIMATE EDITION

EEN ULTIEM ICOON

Ze wachten; de open wegen, de plaatsen de mensen en de ervaringen waar je naar verlangt.

De GS Adventure heeft de afgelopen vier decennia een iconische erfenis bedongen. Het wordt tijd dat je verder gaat. Voed je honger naar ontdekking en leid je eigen weg met de BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition. Vanaf 10 februari bij de dealer in de showroom.

De samenkomst van 100 jaar avontuur, motorsport en enduro rijden. Het is de laatste halte in een bloedlijn van woestijnracers, arctische ontdekkingsreizigers en rondreizende zeilers. Dit is de Ultimate GS Adventure. Dus bestel dit gelimiteerde model voor het te laat is.

De Nederlandse consumentenadviesprijs van de gelimiteerde BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition: € 32.950,-

 

De BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition is de finalist van een van de succesvolste BMW Motorrad modellen tot nu toe. De BMW R 1250 GS Adventure is immers de afgelopen jaren samen met de R 1250 GS de bestverkochte motorfiets in Nederland.

Nu is er de BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition met een geweldig scala aan uitrustingen en accessoires. Hij is voorzien van een verwarmbare buddyseat en een anti diefstal alarmsysteem. Tot de opties behoren ook de goudkleurige kruisspaakwielen, de Enduro aluminium motorbescherming en een getinte windgeleider en windscherm (hoog). Ook een driedelige, aluminium kofferset maakt deel uit van de uitrusting.

Visuele smaakmaker dankzij Option 719 Shadow en Shadow II.
Speciale kleurstellingen en Option 719 componenten maken de BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition tot een visuele smaakmaker. Hij is in de eerste plaats uitgevoerd in de stijlvariant Triple Black met de kleuren Black storm metallic/Black/Achat grey. Het pakket Option 719 stijlvariant Shadow biedt hoogwaardige componenten van gefreesd aluminium in zwart/zilver. Het pakket omvat een motorblokafdekking, kleppendeksels, bobinekap, olievulplug en zwarte kunststof sliders op de kleppendeksels. Tot de uitrusting behoort ook het pakket Option 719 stijlvariant Shadow II met rem- en koppelingshendels, voetsteunen, voetrempedaal, schakelpedaal, expansiereservoirdeksels en spiegels van geëloxeerd en gefreesd aluminium in zwart/zilver.