BMW MOTORRAD EASY RIDE

Een aantrekkelijk financieringsaanbod.

BMW Motorrad Easyride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaartegoed aan te breken en dat nu tijdelijk tegen een uiterst scherpe rente van 4,99%. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 58,- per maand.

Hoe werkt 3asy Ride

Bij 3asy Ride doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen de gunstige rente van slechts 4,99%. Je ziet het: 3asy Ride is een ideale financiering waarmee je ongekend voordelig en zonder allerlei randvoorwaarden meteen de BMW motorfiets van je dromen kan rijden. Dit aantrekkelijke financieringsaanbod is er niet alleen voor nieuwe BMW motorfietsen; het geldt ook voor een gebruikte motorfiets uit de BMW Motorrad Premium Selection.

Rekenvoorbeeld

 

Contante waarde (aanschafprijs)       € 15.000,00

Contante betaling (aanbetaling)        € 4.950,-

Totaal kredietbedrag                         € 10.050,00

Duur van de kredietovereenkomst:    33 maanden

Jaarlijks kostenpercentage                4,99%

Termijnbedrag per maand                  € 186,30

Totaal door u te betalen bedrag         € 11.097,77

Vaste debetrentevoet                         4,99%

 

* Genoemd tarief is voor alle getoonde modellen gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 30 april 2023.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.