Adventure.

DE BMW R 1300 GS Adventure

Laat zien wat je waard bent.

Eindelijk kan je de tochten maken die je altijd al hebt willen doen. Op de manier die het beste bij jou past. Want jij weet dat de techniek goed zit. Deze rustige loop en deze lichtheid heb je op een Adventure motor nog nooit meegemaakt. Zo comfortabel ben je nog nooit aan een avontuur begonnen. Met de R 1300 GS Adventure bereik je elke bestemming.

DE BMW R 1300 GS

VOLG NIET, LEID DE WEG.

Samen groeien we boven onszelf uit. Hier buiten word je de beste versie ooit van jezelf. Jij rijdt voorop. Jij neemt elke helling en elke bocht met groot gemak. Ook in het terrein doet niemand je wat. Wat jou drijft: je moed, geloof in jezelf en mijn krachtige aandrijving. Samen stellen we nieuwe normen en leven we de #SpiritOfGS.

DE BMW R 1250 GS ADVENTURE

De weg is de bestemming.

De BMW R 1250 GS Adventure is gemaakt voor uw uitdagingen. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is de koning van de reisenduro's in de wieg gelegd. Met de vergroting van de cilinderinhoud tot 1254 cc en het vermogen naar 100 kW (136 PK) heeft u nog meer power voor de wildernis, de woestijn of de secundaire weg. Behalve meer performance werkt de motor ook efficiënter en geeft u het nodige uithoudingsvermogen voor de volgende etappe. Nieuw is de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam – deze biedt u power in elk toerengebied en geeft de boxermotor een nooit eerder geziene loop. Welk avontuur u ook aangaat, de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elke reis.

DE BMW F 900 GS ADVENTURE

JOUW BEGELEIDER BIJ ELK AVONTUUR

Je hunkert naar actie? Jouw GS wacht al op je. Klaar om de wereld te verkennen: verschillende klimaten, hoogtes en horizonnen. Met onze reis-enduro kun je ontspannen toeren. Alleen of met twee, met voldoende comfort voor iedereen. Je ademt de #SpiritOfGS en weet dat je steeds op je GS kunt vertrouwen. Voor een korte sprint of een lange toer: met zijn krachtige paralleltwin blijf je zelfverzekerd in elke situatie.

DE BMW F 900 GS

HONGER NAAR UITDAGINGEN

Hier begint het: je volgende avontuur dat je zal brengen waar vrijwel niemand anders komt. Maar wel jij en je GS. Over rotsen en grind, door wind en water, in diepe kuilen en de hoogste heuvels. Vreugde in je hart, zand tussen je tanden, adrenaline in je bloed – helemaal in je element en in de flow van #SpiritOfGS

DE BMW F 800 GS

JOUW TICKET NAAR AVONTUUR

Wat er ook op de weg voor je ligt, op deze motorfiets kun je vertrouwen: Dankzij de nieuwe, krachtigere motor en vele andere upgrades is de F 800 GS je perfecte begeleider voor korte of lange tochten. Pak je tas, neem je vrienden mee en je bent al op weg. Samen verken je nieuwe paden en beleef je onvergetelijke avonturen. Je beleeft de #SpiritOfGS van dichtbij, luistert naar het knisperende kampvuur en laat het alledaagse leven gewoon achter je.

DE BMW G 310 GS

DE ZUCHT NAAR AVONTUUR. ELKE DAG.

Spontaan zijn. Routines doorbreken. Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring. Elke dag begint het avontuur al voor de voordeur: maak het uw avontuur met de BMW G 310 GS. Hij gidst u door de stadse jungle naar het platteland, zelfverzekerd en zorgeloos. Want met de G 310 GS hoeven de avonturen niet groots te zijn om onvergetelijk te zijn.