BMW MOTORRAD BESTAAT 95 JAAR

€950,- voordeel!

In 1923 begon het allemaal. Een vooruitstrevend motormerk was geboren: BMW Motorrad. Door de jaren heen heeft BMW Motorrad veel modellen ontwikkeld binnen meerdere segmenten. En zo heeft het merk, 95 jaar later, voor ieder wat wils.

Ter ere van ons jubileum €950,- cadeau

Om deze mooie geschiedenis en dit jubileum met u te vieren geven wij nu € 950,- cadeau op originele BMW accessoires of op BMW Rider Equipment. Dit cadeau krijgt u bij aanschaf van een nieuwe BMW motorfiets*. Vier met ons dit feest en kom langs in de showroom om het cadeau te ontvangen.

* m.u.v. BMW G 310 R en G 310 GS

Originele BMW Motorrad Accessoires

Voor meer individualiteit. Voor meer comfort. Meer veiligheid. En meer sportiviteit. Alle Originele BMW Motorrad Accessoires zijn ontworpen met dit in gedachte. Ongeacht of het nu gaat om uw dagelijks gebruik, uw avonturen of om betere prestaties. Wij hebben de juiste accessoires voor u.

Rider Equipment

Met de BMW Motorrad Ride Collectie bent u klaar voor vertrek. Op elk moment bij alle weersomstandigheden. Voor elk avontuur. Voel de vrijheid op de weg. Laat je erdoor meevoeren. Voel de stad bruisen. Bekend en tegelijkertijd zinderend nieuw. Het maakt niet uit waar u naartoe gaat. Uw tweede huid zal je beschermen. Comfort en bescherming die voor uw ogen samensmelten: dit is de perfecte rijbeleving.